#
Stort urval av JR Farm

Djurtillbehör från JR Farm

JR Farm djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket JR Farm och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från JR Farm.

KATEGORIER

JR Farm webbbutik

Information om tillverkare av djurartiklar JR Farm

JR Farm är högkvalitativa djurprodukter från Bayern. Företaget tar själva fram de flesta av sina råvaror på egen mark.

Historien om JR Farm började med en gård med mjölkkor, katter, hundar, kaniner och hamstrar och andra djur. Herta Ruisinger såg djurens "matvanor" och kom till slutsatsen att deras behov inte fylldes av den mat de fick. Så, för ungefär 20 år sedan bestämde sig Herta och Jakob Ruisinger för att starta ett företag som producerar olika hälsosamma foder för husdjur.

JR Farm produkter

  • För små husdjur. Kategorin innehåller foder och tillbehör för hermelinkaniner, chinchillor, degus, råttor, hamstrar, möss, gerbiler, marsvin och illrar.
  • För fåglar. Företaget tar fram produkter för exotiska fåglar, kanariefåglar, papegojor, inklusive undulater, dvärgpapegojor och kakaduor.
  • För terrariedjur. Du kan hitta foder och tillbehör för agamer, leguaner, sköldpaddor, dabbagamer och flera andra djur.
  • För gårdsdjur. Denna kategori representeras av foder för minigrisar, höns, igelkottar, ekorrar och vilda fåglar.
  • För hundar. JR Farm erbjuder flingor som komplementfoder för hundar som äter BARF, men också goda och hälsosamma snacks.
  • För katter. Du kan ge din katt snacks av kött med tillsats av grönsaker och ägg. Katten kan också få belöningsleksaker - till exempel bollar med godsaker inuti.
  • För hästar. JR Farm producerar snacks med läckra tillsatser som äpplen, bananer, morötter etc. En del av produkterna kan hängas nära hästen när den vilar. Den kommer kunna gnaga på snackset då och då och du undviker risken att den blir uttråkad. Du kan också erbjuda en saltsten från JR Farm. Produkten stimulerar hästens matsmältning och är positivt för näringsintag.
Fördelar med JR Farm produkter

PRodukterna grundas på vegetabiliska råvaror som odlas på ett miljömässigt rent område. Den har också flera välgörande tillsatser. Till exempel främjar vitamin E har anti-inflammatoriska egenskaper, normaliserar funktionen i det endokrina systemet och hematopoetiska organen. C-vitamin hjälper regleringen av ämnesomsättningen och kolhydratmetabolism i produktionen av bukspottkörtel, sköldkörtel och reproduktions hormoner.

Köp JR Farm på nätet

Vill du köpa nyttiga och naturliga produkter till  ditt husdjur till ett lågt pris? Du kan beställa detta i Zoobios webbutik just nu. Vi har konkurrenskraftiga priser på produkter från JR Farm.

Dessutom är vårt mål  att det skall bli så enkelt och bekvämt för dig so möjligt att beställa våra varor. Du hittar användbar information som hjälper dig att välja rätt produkt. Beställningsprocessen tar inte mer än ett par minuter. Våra erfarna onlinekonsulter svarar på alla dina frågor om våra produkter, ger dig råd, hjälper dig att göra din beställning och att betala för produkten.

Varje dag försöker JR Farm och Zoobio att göra livet för ditt husdjur bättre. Beställ nu - och ditt husdjur kommer bli mycket tacksamt.