#
Allt för din Produkter för katter köp till bra priser på nätet

Kattprodukter och Kattillbehör Webbutik

För att dina och din katts önskemål ska gå i uppfyllelse erbjuder vi dig och din favoritkatt tillbehör och foder av högsta kvalitet. I vårt sortiment hittar du allt från snacks, leksaker och klösbrädor till hygienprodukter såsom kvalitetsand till kattlådan. Du kan lita på oss och våra utvalda tillverkare för alla din katts foderbehov. Oavsett om din katt är långhårig och har problem med hälsan, eller nyss kastrerats. Upptäck vårt varierade sortiment av kattfoder och tillbehör.

Kattaffär sortimentsurval

Kattaffär för Kattprodukter och behöver

Katter är ganska försiktiga djur som älskar bekvämlighet. Att skapa rätt levnadsvillkor för katter är intressant och trevligt. Kattprodukter av hög kvalitet hjälper dig att ta hand om din katt. Och den belönar dig med ett nöjt spinnande.

Kattprodukter: typer och egenskaper

DIn katts hälsa beror till stor del på välbalanserad kost. Högkvalitativa foder hjälper till att förebygga mot vissa sjukdomar och vissa kan underlätta behandling av din katt om den har problem med hälsan. Det finns många varumärken som producerar foder till katter. Till exempel producerar Applaws en rad våtfoder med buljong, Cat Layers produktlinje har gelé, foder för kattungar och snacks.

En katt behöver trots det mer än bara högkvalitativ kost. Följande kategorier är mycket populära:

 • Leksaker. De gör din katt glad och hjälper till att tillfredsställa dess naturliga instinkter. Produkter från Trixie, 4Cats, Europet-Bernina är några exempel.
 • Skålar för mat och vatten. Dessa är nödvändiga för att katten ska kunna äta och dricka bekvämt och känna sig nöjd. Dessa produkter tillverkas speciellt under varumärket Ferplast.
 • Kattlådor och kattströ. De är viktiga för att dina katter ska kunna göra sina behov på en utvald plats. Till exempel finns kattlådor under varumärket Savic (i synnerhet Iriz och Nestor-linjer) och strö under varumärket Biokat.
 • Produkter för kattvård. Kategorin består av antiparasitmedel, schampon och liknande. Tack vare dessa produkter kommer katten att må bra och se välvårdad ut. Några exempel är produkter från Bogar (Bogacare-linjen), Beaphar.
 • Klösbrädor. De behövs för att katten ska kunna hålla sina klor i trim, eftersom det är ett fysiskt behov hos dessa djur. Med dessa specialprodukter kommer katten inte att repa möbler. Till exempel kan du köpa klösbrädor från Trixie, Europet-Bernina.
 • Transportburar, sele, halsband. Dessa produkter behövs under resor och promenader. De finns under varumärkena Marchioro, Trixie, Europet-Bernina.

Vad ska du tänka på när du väljer Kattillbehör?

Det är viktigt att komma ihåg att varje katt är individuell. Därför måste du, innan du väljer produkter, tänka på många faktorer: ålder, ras, hälsotillstånd och temperament. Du bör vara särskilt noggrann när du köper produkter till katter som har allergier. Många tillverkare erbjuder specialprodukter för känsliga katter.

Zoobio: det enda stället att köpa de bästa produkterna för katter på

Vill du köpa nödvändiga produkter för din katt utan att spendera för mycket pengar? Du kan köpa kattprodukter i webbutiken på Zoobio till fyndpriser. Vi erbjuder låga priser, erbjudanden och rabattkoder. När du beställt allt som din katt behöver från oss spar du fraktkostnader, eftersom du inte behöver betala för leverans från andra butiker. Köp det bästa till rimliga priser! Gör din beställning av högkvalitativa kattprodukter hos Zoobio!

Kattaffär bästsäljare

 • Scratching House
  Art.-Nr.: 83033 131,89 kr* UVP 184,81 kr*
 • Care Cat Tuna & Salmon 80 g
  Art.-Nr.: 21490 13,06 kr* (163,25 kr* / Kg) 15,01 kr*
 • Care Cat Tuna, Carrot & Pea 80 g
  Art.-Nr.: 21491 13,06 kr* (163,25 kr* / Kg) 15,01 kr*
 • Care Cat Chicken Breast 80 g
  Art.-Nr.: 21493 13,06 kr* (163,25 kr* / Kg) 15,01 kr*
 • Care Cat Chicken Breast & Cheese 80 g
  Art.-Nr.: 21489 13,06 kr* (163,25 kr* / Kg) 15,01 kr*
 • As good as it looks with Cod in Jelly 100 g
  Art.-Nr.: 6545 8,70 kr* (87 kr* / Kg) 10,00 kr*
 • As good as it looks with Tuna in Jelly 100 g
  Art.-Nr.: 6544 8,70 kr* (87 kr* / Kg) 10,00 kr*
 • As good as it looks with Beef in Jelly 100 g
  Art.-Nr.: 6543 8,70 kr* (87 kr* / Kg) 10,00 kr*