#
Fritidsartiklar till katter   köp billigt online!

Kattleksaker

Köp billiga märkesvaror av Fritidsartiklar till katter på nätet. På Zoobio erbjuder vi ett stort sortiment av ledande Lekartiklar till katter märken. Beställ allt till din katt, bekvämt på ett ställe i vår Kattleksaker butik.

Upptäck vårt urval av Leksaker till katter

Ledande varumärken och tillverkare av Fritidsartiklar till katter

Vår bästsäljare Kattleksaker

Kattleksaker Webbutik

Som regel har katten ingen möjlighet att rumstera fritt, och därför släpper den ut överflödig energi genom att vässa sina klor på möblerna och tapeterna, riva gardinerna och irritera sina ägare på andra sätt. Om du vill undvika detta beteende hos din katt kan du erbjuda särskilda leksaker till katter. Dessa produkter hjälper till att hålla kattens muskler i trim, utveckla sin smidighet och förbättra koordinationen. Dessutom kommer katten inte bli uttråkad med dessa intressanta tillbehör när den blir lämnad ensam.

Leksaker för katter: typer och egenskaper

Det finns olika tillbehör som kan göra våra busiga katter lyckliga. De mest populära är följande produkter:

  • Möss. Dessa är produkter tillverkade av tyg, plast, päls, gummi, sisal etc. Katten kan spendera mycket tid och energi på att försöka fånga ett sådant "byte". Det finns olika modeller av dessa leksaker. Trixie erbjuder till exempel möss på en fjäder och andra som enkelt kan fästas på ett dörrhandtag.
  • Bollar. De är enkla leksaker som de flesta katter älskar. De är vanligtvis tillverkade av plast, gummi och plysch. Och sisalbollar säljs till exempel under varumärket "Pitti". Dessa leksaker är både roliga och praktiska: katterna använder dem som små klösböllar. Massor av katter gillar också bollar med bjällror inuti.
  • Kattvippor. De är band, fjädrar, bollar eller andra små föremål som är fästa på ett rep eller en pinne. De här produkterna finns i produktsortimentet från Europet-Bernina, Pitti och flera andra. Vanligtvis är dessa leksaker menade att leka med tillsammans med ägaren, men det finns några undantag. Till exempel finns det automatiska kattvippor som drivs av batterier från varumärket Trixie.
Nu kan du också köpa olika interaktiva leksaker för katter. Producenter erbjuder:
  • Matgömmor och snacksbollar. Dessa leksaker finns närvarande i produktlinjerna från Savic, Trixie och andra märken. Dessa leksaker utvecklar kattens intelligens. För att få en godbit måste katten vara smart och anstränga sig lite.
  • Leksakslabyrinter med bollar eller möss som måste tryckas genom speciella hål. Dessa produkter, till exempel StarMark, är ett bra sätt att underhålla din katt på.
  • Aktivitetstunnlar. Katter älskar dessa tyg eller päls "slangar" med en ram. De kan vara 50 cm eller ännu längre. Till exempel innehåller Trixie-sortimentet 125 cm långa tunnlar.
Vad ska du tänka på när du väljer kattleksaker?

Först och främst bör kattleksaker vara säkra för din katt. De flesta leksaker kommer säkert att hamna i kattens mun, därför bör du välja produkter utan små delar som kan sväljas av misstag. Det är också viktigt att leksakerna inte har några vassa delar som kan skada din katt.

Många kattägare funderar på hur man väljer kattleksaker som katter kommer gilla. Erbjud olika alternativ till din katt och se dess reaktion. På så sätt kan du ta reda på vilka leksaker katten finner mest underhållande.

Zoobio: det enda stället att köpa de bästa kattleksakerna på

Vår webbutik erbjuder ett brett urval av varor för att variera kattens vardag. Du behöver inte lägga tid på att söka produkter i olika butiker längre. Allt du behöver för att underhålla din katt finns på Zoobio. Hos oss ​​kan du köpa leksaker till katter med olika preferenser till ett lågt pris. Vi erbjuder inte bara låga priser på alla våra produkter, utan även regelbundna specialerbjudanden och rabatter. Överraska dina katter så ofta som möjligt - beställ kattleksaker av hög kvalitet hos Zoobio.