#
Klobräda   köp billigt online!

Klobräda till katt

Köp billiga märkesvaror av Klobräda på nätet. På Zoobio erbjuder vi ett stort sortiment av ledande Klösbräda märken. Beställ allt till din katt, bekvämt på ett ställe i vår Klösleksak till katt butik.

Upptäck vårt urval av Klösbräda till katter

Ledande varumärken och tillverkare av Klobräda

Vår bästsäljare Klobräda

Klobräda Webbutik

Klösbrädor är ett måste i varje hus där det finns en katt. Dessa produkter hjälper till att skydda din inredning från att kattens vassa klor. Djuret kan fortfarande njuta av att vässa sina klor och dess ägare behöver inte oroa sig för sina möbler.

Klösbrädor: typer och egenskaper

Produkterna har ofta en robust ram och är täckta av sisal. Ibland kan du hitta produkter gjorda av naturligt trä eller kartong. Klösbrädor tillverkas av företag som Trixie, EBI (Classic, Comfort, Elite och andra produktlinjer) och Savic. Producenter erbjuder produkter av olika storlekar. Du kan välja en lämplig klösbräda både för en kattunge och för en vuxen katt av en stor ras.

Produkterna kan ha olika former. Det finns klösbrädor av följande slag:

  • Klöspelare
  • Klösmattor
  • Väggmonterade klösbrädor (standard och hörn);
  • hus;
  • Lekplatser med flera plattformar, steg, sängar och leksaker.
Vad ska du tänka på när du väljer klösbrädor?

Det är nödvändigt att välja en produkt utifrån kattens speciella egenskaper. Klösbrädan ska vara så hög att katten kan sträcka ut sig i sin fulla längd. Innan du väljer en klösbräda, överväg kattens karaktär. Om din katt är aktiv och lekfull passar ett klösträd med en platta perfekt. På detta sätt kan katten inte bara vässa sina klor, men har en massa kul på samma gång.

Zoobio: det enda stället att köpa de bästa klösbrädorna

I vår webbutik kan du köpa olika produkter till katter snabbt och utan krångel. Använd söksystemet på webbplatsen eller titta igenom en bekväm katalog. Du hittar allt du behöver på några sekunder. Din beställning behandlas och levereras på nolltid. Innan du köper klösbräda kan du fråga våra specialister i vår kundtjänst om råd. Slösa inte bort din tid på att leta efter produkter på flera webbplatser - handla allt du behöver på Zoobio idag!