#
SAMARBETSPARTNERS

Tjäna pengar på att sälja djurmat och djurprodukter. Du behöver inte sälja dem på egen hand.

Din hemsida kan handla om ett helt annat ämne. Registrera dig som partner med Zoobio.se och få 10% på varje försäljning du sponsrar. Vi är en av de snabbast växande leverantörerna i Europa!

Med bara några få klick kan du registrera dig i vårt partnerprogram. Vi behöver ingen personlig eller finansiell information. Det krävs bara ett fåtal steg för att bli medlem i programmet.

Deltagande i Zoobio.se partnerprogram är helt gratis för dig, vilket är en betydande faktor. Du kan registrera dig gratis, vilket bara tar några minuter, och börja tjäna pengar redan idag genom att hjälpa oss sälja våra djurprodukter i hela Europa.

Enkelt, snabbt och ingen komplicerad registreringsprocess.

Steg 1

Lägg till vår banner eller länka till din hemsida för att bli medlem i vårt partnerprogram. Med vårt breda utbud av banners, logos och länkar är det möjligt för dig att integrera reklammaterial från Zoobio.se med din hemsida utan att det stör din egen design. Välj det mest passande reklammaterialet till din hemsida!

Steg 2

För varje försäljning via din samarbetslänk på Zoobio tjänar du 10% kommission, inget minimikrav eller maxgräns. Du kan kolla din statistik så som visningar, antal klick, försäljningar och kommission när som helst med din back office mjukvara.

Steg 3

Registrera dig för samarbete med Zoobio och få profit med vårt lönsamma partnerprogram. Vi garanterar dig minst 10% för varje arrangerad försäljning. Beroende på orderns storlek kan du räkna med en stor kommission. Registrera dig snabbt och enkelt, och gör profit på den växande husdjursmarknaden i Europa.