#
Stort urval av Sera

Djurtillbehör från Sera

Sera djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Sera och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Sera.

KATEGORIER

Sera webbbutik

Information om tillverkare av djurartiklar Sera

Företaget Sera tillverkar produkter till akvarium. Företaget föddes i Tyskland för 40 år sedan. Företaget fick ett rykte väldigt snabbt, ett rykte om att de var mycket innovativa. Under det tidiga 70-talet utvecklade Sera en speciell metod för att torka foder och för sublimering. Produkterna bearbetades på ett sätt så att de kunde förvaras under en väldigt lång tid i rumstemperatur, utan att förlora näringsämnen. Sedan dess har företaget Sera hela tiden utvecklat och expanderat sitt produktutbud. Idag ligger företagets huvudkontor i Heinsberg, Tyskland. Produkterna från det här företaget hör till premium klassen och sticker ut med sin höga kvalité.

Produkter från Sera

Företaget Sera säljer mer än 200 olika produkter till akvarium, dammar och terrarium.

Företaget tillverkar följande artiklar:

  • Mat. Det finns grundläggande och specialiserade produktserier (till olika slags fiskar), även vitaminmat med näringsrika tillsatser finns här.
  • Vattenvårds produkter. Specialiserade mediciner för varje steg av vattenbehandling hör till denna kategori (produkter som berikar syret innan normaliseringen av biologiska strukturer).
  • Mediciner för vård av växter. Här finns olika gödningsmedel med mineraler.
  • Medel mot alger. Det här är mycket effektiva medel som hjälper dig kontrollera hur algerna växter i akvarium eller dammar.
  • Utrustning. Filter, pumpar, lampor, värmare och andra tillbehör till akvarium finns i denna kategori.
  • Mediciner. De här medlen hjälper dig bekämpa sjukdomar som kan drabba dina fiskar.

Sera tillverkar dessutom fullt utrustade akvarium och terrarium, men även hyllor och kabinett.

Fördelar med produkter från Sera Produkterna från Sera är väldigt effektiva och de utvecklas av proffs. Företaget gör hela tiden egen forskning och tillverkar egna, innovativa produkter, produkter som inte bara efterfrågas i av akvariumentusiaster. Till exempel, det material som Sera använder till sina filter som används vid rengöring av biologiskt vatten används även av rymdprogrammet i USA.

Alla produkter från det här märket tillverkas för att skapa omständigheter som är så lika de naturliga miljöerna under vattnet. Medicinerna är helt och hållet säkra för djuren. Vid tillverkningen av utrustningen används endast testade och pålitliga material.

Köp Sera Online

I onlineshoppen Zoobio kan du köpa produkter från Sera till de bästa priserna. De här produkterna är perfekt anpassade till alla slags akvarium, terrarium och dammar. Missa inte chansen att göra ett bra köp, gör din beställning från Zoobio på en gång!